avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ! Eu am mutatia la socri mei ,as dori sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ! Eu am mutatia la socri mei ,as dori sa stiu daca ...

Buna ziua ! Eu am mutatia la socri mei ,as dori sa stiu daca imi fac viza de flotant la domiciliul parintilor mei pot primi o citatie de divort la adresa patintilor mei ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:43, 13 Septembrie 2021
Puteti sa primiți citatie unde doriti dvs fără alte formalități, doar să indicatii în cadrul procesului respectiv ca aveti domiciliul ales pt comunicare la x.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor Amal29 Amal29 Buna seara! Doresc sa divortez de sotul meu,avem un copil de 1 an si jumatate si dupa divort,sotul si familia lui vrea ca eu sa imi schimb domiciliul din ... (vezi toată discuția)
Intr-o casatorie, toate bunurile sunt bun comun? summerwinter summerwinter Avem 1 an si 5 luni de casatorie. Bunurile dobandite inainte de casatorie, se i-au in calcul la partaj? Mentionez ca o parte au fost luate cu acctuala sotie, ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor paula83 paula83 Sunt casatorita de 4 ani si jumatate si am un baietel de 4 ani. imi doresc sa divortez de sot pe motive de incompatibilitate si multe altele. problema e ca ... (vezi toată discuția)