avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna dimineața!un prieten de al meu deține o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna dimineața!un prieten de al meu deține o mașină nouă ...

Buna dimineața!un prieten de al meu deține o mașină nouă nu are nici un an și până acum s-au schimbat pe garanție , cutia de viteze , mocheta din mașină ax direcție cu tot cu servo , caseta de direcție . El crede că e o mașină care nu va face fata cerințelor poate cere înlocuirea sau orice altcv?
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 20:50, 18 Septembrie 2021
Buna seara,
Atâta timp cât, in perioada de garanție, piesele cu probleme se înlocuiesc fara plata, nu prea aveți posibilitatea să solicitați înlocuirea mașinii sau restituirea banilor. Asta este rolul garanției oferita de producator. Bănuiesc că s-a circulat cu mașina. Priviți partea plina a paharului: piesele neconforme au fost înlocuite cu unele conforme. Nu e un lucru rău.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie piesa schimbata in garantia masinii diakrisis diakrisis Buna ziua, Am schimbat o piesa la masina personala in ultima luna de garantie. Dupa 4 luni, am constatat ca piesa schimbata este defecta si am revenit la ... (vezi toată discuția)
Este legal ca un service auto să înlocuiască, pe o mașină dusă la reparat, caseta de direcție cu una provenită din dezmembrări? saadeddine saadeddine Este legal ca un service auto sa inlocuiasca o caseta de directie pe o masina cu o alta achizitionata din dezmembrari? Am dus o masina la reparat. Acestia ... (vezi toată discuția)
Inlocuire autoturism in perioada de garantie. mircea1986 mircea1986 Intrebare: Este posibila inlocuirea unui autoturism cumparat de nou, aflat inca in perioada de garantie, cu defect de fabricatie pe care dealer-ul nu il ... (vezi toată discuția)