avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, mi s-a reținut permisul pentru 90 de zile ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, mi s-a reținut permisul pentru 90 de zile și am ...

Bună ziua, mi s-a reținut permisul pentru 90 de zile și am refuzat sa îl predau, deci nu am dovada aceea de 2 săptămâni.
As dori sa dau examen sa se reducă la 30 de zile, ce ar trebui sa fac din moment ce pentru programarea examenului îmi trebuie dovada?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Permis suspendat , redobandire permis andrea05 andrea05 Mi s - a suspendat permisul pentru 90 de zile in 2019. Am dat in judecata, abia in 2022 ianuarie a fost procesul, si l am pierdut. Intrebarea este ca, azi daca ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere valentin16hz valentin16hz Salutare oameni buni, astazi am fost sa-mi predau permisul de conducere la politie si intr-o saptamana pe data de 17.02.2021 sunt programat la testul de ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate predare permis de conducere suspendat 90 de zile în termen de 5 zile: nu sunt în țară și nu revin în viitorul apropiat. ce este recomandat să fac, cum să procedez? xenter22 xenter22 Buna ziua, Au primit parintii un pv prin care mi se suspenda permisul pentru 90 zile (pt viteza) si se mentioneaza pe instiintare ca trebuie sa predau ... (vezi toată discuția)