avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Informare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Informare

Sunt sofer pe maxi-taxi si am avut o problema la care as prefera sa mi se dea un raspuns.Am plecat din statie si la o distanta de 20-30 m. m-a depasit un autovehicul pe linie continua,bagandu-se in fata mea si punand frana brusc,in acel moment in microbuz se aflau 5 persoane.In momentul in care am pus frana sa nu intru in cel din fata mea o doamna care statea in genunchi in fata scaunului si care isi cauta telefonul,s-a dezechilibrat cazand pe mana si fracturandu-si clavicula.Am oprit imediat si am sunat la 112 in scurt timp venind politia si salvarea.Doamna a fost dusa la spital,iar politia a facut cercetari la locul accidentului luand declaratii la ceilalti 4 martori din masina care au specificat tot ce s-a intamplat.Mi s-a retinut permisul pentru cercetari incluzandu-ma la articolul 184 vatamare corporala din culpa,mentionez ca doamna nu se afla pe scaun in microbuz fiind locuri libere.As dori sa stiu daca sunt vinovat cu ceva,totusi s-a incercat o intelegere cu doamna de catre patronii firmei dar aceasta a refuzat.:sorry:
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2010
Buhoci Iulian, utilizator

Alte discuții în legătură

Victimă accident rurier Mihaelatns Mihaelatns Acum 3 zile pe DN1, dorind să mă deplasez către București, m-am urcat intr-un maxi-taxi în care nu erau locuri libere, aflandu-se mai multi calatori in ... (vezi toată discuția)
Micsorare pedeapsa retinere permis 60 zile + amenda pentru depasire pe linie continua dan2001 dan2001 Buna ziua!. Pe scurt patania mea...am depasit un microbuz care semnaliza dreapta, am intrat in depasire pe linie continua, dupa care microbuzul a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vătămare corporală din culpă a familiei mele. nimeni nu a pățit nimic grav, ce aș putea face pentru clasarea dosarului penal? user2408 user2408 Buna seara, In data de 26.01.2018 am fost implicat intr-un accident rutier. In fata mea, celalalt conducator auto a pus in repetate randuri frana brusca, ... (vezi toată discuția)