Sunt sofer pe maxi-taxi si am avut o problema la care as prefera sa mi se dea un raspuns.Am plecat din statie si la o distanta de 20-30 m. m-a depasit un autovehicul pe linie continua,bagandu-se in fata mea si punand frana brusc,in acel moment in microbuz se aflau 5 persoane.In momentul in care am pus frana sa nu intru in cel din fata mea o doamna care statea in genunchi in fata scaunului si care isi cauta telefonul,s-a dezechilibrat cazand pe mana si fracturandu-si clavicula.Am oprit imediat si am sunat la 112 in scurt timp venind politia si salvarea.Doamna a fost dusa la spital,iar politia a facut cercetari la locul accidentului luand declaratii la ceilalti 4 martori din masina care au specificat tot ce s-a intamplat.Mi s-a retinut permisul pentru cercetari incluzandu-ma la articolul 184 vatamare corporala din culpa,mentionez ca doamna nu se afla pe scaun in microbuz fiind locuri libere.As dori sa stiu daca sunt vinovat cu ceva,totusi s-a incercat o intelegere cu doamna de catre patronii firmei dar aceasta a refuzat.:sorry: