avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, nu stiu daca procedez corect in urmatoarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, nu stiu daca procedez corect in urmatoarea problema: ...

Buna ziua, nu stiu daca procedez corect in urmatoarea problema: un salariat a venit cu concediu medical eliberat de medicul de familie cod 01, neavand stagiul de cotizare il refuz la plata conf. art.71 lit b la Normele de aplicare a OUG 158 si trimit concediul medical la CASMB necompletat, decat cu datele firmei (certificatul il utilizez pentru motivarea absentelor- nu il platesc). La urmatoarea adeverinta care va fi ceruta de catre salariat nu includ aceste zile de concediu medical, deoarece nu a fost platit. Procedez corect ???? Multumesc anticipat tuturor pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Concediu medical belami958 belami958 Buna ziua, avem o angajata din data de 19.10.2018, este gravida, in data de 12.02.2018 intra in concediu medical cu cod indemnizatie 01, in data de 21.02.2019 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - lipsa aviz medic expert AnnaM AnnaM Buna ziua, Am primit un concediu medical emis de catre medicul de familie, insa lipseste avizul medicului expert (mentionez ca salariatul a prezentat ... (vezi toată discuția)
Concediu medical neplatit ime.a ime.a Buna ziua. Am un salariat angajat din luna iunie. In luna iulie a avut un concediu medical cu cod indemnizatie 06. Are doar 17 zile lucrate, deci nu are ... (vezi toată discuția)