avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am fost obligat de instanta la plata unui prejudiciu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am fost obligat de instanta la plata unui prejudiciu în solidar ...

Am fost obligat de instanta la plata unui prejudiciu în solidar , eu am salariul minim pe economie 1400 lei, din care plătesc 639 o rata la bancă, și 429 lei am poprire pe salar pt prejudiciul ăsta, întrebarea mea este : pot beneficia de o amânare de plata a prejudiciului pe timp de 2 ani cât mai am rata? Și dacă da cui ma adresez? Executorului sau instanței? Pt ca nu pot trai cu 330 lei și sa plătesc pt o fapta pe care nici nu am făcut-o eu !

Alte discuții în legătură

Cuantum popriri zahariadaniela93@yahoo.com zahariadaniela93@yahoo.com Buna seara, 1. Am rata la banca in valoarea de 450 lei si o poprire pe care am contestato. As dori sa stiu cat imi poate popri angajatorul avand un salariu de ... (vezi toată discuția)
Executare silita ciobanuioan72 ciobanuioan72 Buna ziua,pe contul meu bancar a fost facuta o poprire pentru suma de 3200 ron care reprezenta 2100 debite catre o societate si restul era tarife sau costuri ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru punerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti definitive? popescu_escu popescu_escu in primul rand as dori sa va salut si sa va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la o hotarare judecatoreasca definitiva. Mai exact in prima instanta ... (vezi toată discuția)