avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Eu ce taxe trebuie sa platesc?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Eu ce taxe trebuie sa platesc?

Buna ziua! Sunt intr-o firma ce isi plateste utilizatorii cu o moneda X (nume fictiv) ce a fost pe piata dar datorita volatilitatii cei de la firma au creat un blockchain privat si maresc pretul monedei dupa bunul plac(acum 3 ani era 0.001 dar a fost urcat lunar de catre ei pana la 10$ ). Chiar daca nu este pe piata publica, avem un site pe care putem licita cu monedele respective pentru diferite produse listate de alti utilizatori sau colaboratori ai firmei. Ideea e ca se plateste si de 100x pretul real pentru a achizitiona un produs pentru ca toti stim ca pretul a fost ridicat artificial si din punctul nostru de vedere e ireal). De exemplu eu am cumparat o masina second hand in valoare de 3000$ dar calculat la pretul monedei am platit cam 8000$. Mai exact eu ce taxe trebuie sa platesc? 10% din valoarea masinii sau din cat se presupune ca valoreaza moneda? PS: numarul total de monede=100.000.000.00==>ca in momentul actual teoretic a depasit si BTC-ul :))
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vanzare masina fara partaj?! michael78 michael78 Divortul s-a terminat acum 2 luni.In timpul casatoriei am cumparat o masina Volkswagen care acum pe piata second valoreaza 5000 eur si care a apucat la mine.Eu ... (vezi toată discuția)
Divort + partaj dumitrumatei dumitrumatei in 14 mai 2009 sotul intenteaza actiunea de divort. sotia intenteaza actiunea de inventariere a bunurilor dobandite pe timpul casatoriei. printre bunurile cu ... (vezi toată discuția)
Partaj 2 mia2018 mia2018 Este nevoie de actul de vanzare cumparare al masinii (la partaj) sau cum se stabileste cat valoreaza aceasta? Masina are vreo 3-4 ani de cand este cumparata ... (vezi toată discuția)