avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vanzare masina fara partaj?!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vanzare masina fara partaj?!

Divortul s-a terminat acum 2 luni.In timpul casatoriei am cumparat o masina Volkswagen care acum pe piata second valoreaza 5000 eur si care a apucat la mine.Eu nu o sa bag actiunea de partaj niciodata dar doresc sa vand aceasta masina.Daca nici ea,fosta,nu va baga actiunea de partaj nici dupa un an,pot sa vand masina?Problema este caci daca timpul trece,va scadea pretul de vanzare a masinii.Ce pot sa fac sa vand aceasta masina...legal?
Cel mai recent răspuns: michael78 , utilizator 13:31, 14 Iunie 2017
Legal, daca e pe numele dvs, puteti vinde masina.
O vindeti si trimiteti jumatate in contul fostei sotii.
Da,este pe numele meu dar eu daca o vand pe 3000 de euro cu toate ca acum pe piata este 5000 euro si ea zice ca facea mult mai mult?
E interesul dvs sa o vindeti la un pret corect, ca sa nu pretinda plata diferentei din buzunarul propriu.
Puteti sa o intrebati daca e de acord sa o vindeti pe 3000.
Dupa ea,vre-a sa o vand cu 8000 de euro.....
Ma gandesc ca dac o vand,sa nu mi se zica caci masina facea mai mult decat nu face...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu ce taxe trebuie sa platesc? Adelind2334f23 Adelind2334f23 Buna ziua! Sunt intr-o firma ce isi plateste utilizatorii cu o moneda X (nume fictiv) ce a fost pe piata dar datorita volatilitatii cei de la firma au creat un ... (vezi toată discuția)
Expertiza unei masini "aranjata" gina goaga gina goaga O masina face subiectul unui proces de partaj, pe langa multe altele. Dat fiind faptul ca masina o foloseste paratul, acesta a \"aranjat\" cu experta sa scoata ... (vezi toată discuția)
Accident vatamare corporala din culpa iulian12 iulian12 Buna ziua, Acum 2 saptamani am fost implicat intr-un accident rutier pentru prima oara si nu cunosc demersurile legale, de aceea apelez la bunavointa ... (vezi toată discuția)