avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nerespectare CCM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nerespectare CCM

Bună ziua! Ce se poate face, unde se poate reclama că nu se respectă unele puncte stipulate în contractul colectiv de muncă? Mă refer la niste sporuri pentru cumul de funcții.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:20, 15 Septembrie 2021
Puteti :
- sesiza ITM-ul;
- promova o acțiune în instanță;
- apela la mediere sau la conciliere conflictului de munca.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , lucrez in administratia bugetara ca si personal contratual ... dangoaga dangoaga buna ziua , lucrez in administratia bugetara ca si personal contratual , ca agent de paza prin decizie interna , eu fiind muncitor calificat pe functia de ... (vezi toată discuția)
Demisie mctzoana mctzoana As dori sa stiu daca mi depun demisia luna aceasta, am dreptul sa iau bonurile de masa aferente lunii iunie si ce zile mai lucrez din iulie. Daca da, si ... (vezi toată discuția)
Control itm loredana1973 loredana1973 Buna ziua.In mai 2008,in urma unui control ITM,firma unde lucrez,a fost obligata sa faca CCM,pentru ca avea 49 de angajati.Acest CCM nu s-a facut nici in ziua ... (vezi toată discuția)