avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua caut un avocat care mă poate ajuta cu o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua caut un avocat care mă poate ajuta cu o problema legata ...

Buna ziua caut un avocat care mă poate ajuta cu o problema legata de garanția unei mașini probleme cu service etc

Alte discuții în legătură

Land rover discovery - problema motor schimbat sebi80 sebi80 Buna ziua, Adresez aici o situatie cu care ma confrunt in ultimii doi ani vizavi de o masina si anume: In anul 2019 am achizitionat in sistem leasing ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata defecta de la dealer autorizat (fara garantie) Alina Postolache Alina Postolache Buna ziua! Am cumparat in data de 10 aprilie o masina de la un dealer autorizat, renumit si cu recenzii bune. Fiindca a fost prima masina cumparata de mine si ... (vezi toată discuția)
Urgent!!! - actiune - masina in garantie Alina Alina Alina Alina Buna ziua! La multi ani si multe impliniri in noul an! Am nevoie urgent de un sfat! Societatea noastra are luata in leasing o autoutilitara Isuzu cu o cutie ... (vezi toată discuția)