avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Angajare in RO, domiciliul in Austria
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Angajare in RO, domiciliul in Austria

Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea situatie daca stiti sau ati mai avut cazuri : Daca o firma din Romania doreste sa angajeze un roman care are domiciliul fiscal in Austria cum/unde se platesc taxele si contributiile? Compania din Romania, nu are sediu in Austria. Exista alte forme de angajare in afara de cea prin contract de munca? Multumesc frumos.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2021
CristianaGh, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajat firma franta Romanian_employee Romanian_employee Buna seara Urmeaza sa ma angajez pentru a lucra pentru o firma franceza. Pentru inceput voi lucra de acasa, apoi se vor mai angaja persoane si se va gasi un ... (vezi toată discuția)
legislatia privind conditii de detasare angajati in austria primba primba Buna seara, tuturor. E prima mea postare pe forum si va cer ajutorul. O firma din Romania, cu angajati va avea un contract cu o firma din Austria, prin care va ... (vezi toată discuția)
Munca la domiciliu pe internet monica1212 monica1212 Buna seara, Lucrez pt o firma de vanzari on-line din Austria.Firma din Austria a angajat un contabil care sa se ocupe de contractul meu de munca si taxele ... (vezi toată discuția)