avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament in regim hotelier. Din punct de de vedere ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament in regim hotelier. Din punct de de vedere legal care sunt pasii de urmat ...

Buna ziua,
Din punct de vedere legal care sunt pasii de urmat pentru a inchiria un apartament in regim hotelier? Este nevoie de aprobarea vecinilor, asociatiei de propietari? Sau nu este nevoie de nimic?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:25, 17 Septembrie 2021
Nu e nevoie de nici o aprobare si nu exista deocamdata nici o lege a turismului care sa va oblige la ceva anume, veti avea nevoie, totusi, de o inregistrare fiscala :
[ link extern ] /
Cu cei de la asociatie veti ajunge la o "intelegere", declarind un numar de persoane "convenabil" pentru ambele parti :) ca ar locui acolo si avind grija sa impuneti o anumita conduita pentru chiriasii dvs. temporari. Altfel vecinii vor chema politia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul inchirierii unui apartament in regim hotelier ... Sbalcanu Sbalcanu Buna ziua, In cazul inchirierii unui apartament in regim hotelier (AirBnb, Booking, sau prin oricare alta firma) este necesar acordul vecinilor? In blocul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o dilema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. ... Grundy Grundy Buna ziua! Am o dilema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Fac parte de putin timp din comitetul executiv al unui bloc si m-am lovit de cateva lucruri pe ... (vezi toată discuția)