avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, A decedat tatăl meu., am făcut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, A decedat tatăl meu., am făcut succesiunea iar din ...

Buna ziua,
A decedat tatăl meu., am făcut succesiunea iar din masina am 50% eu iar cealaltă jum concubina tatălui.
Partea mea am trecut o pe numele meu dar doamna nu vrea.
Exista un termen limita?
Își va pierde oare dreptul la masina?
Precizez ca nu pot tine masina acolo nefolosita la nesfârșit ocupând doar locul in parcare.
Ce pot face va rog in situația asta?
Doamna nu vrea sa stea de vorba cu mine. Refuza categoric de a sta de vorba.
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Marusi , utilizator 08:35, 16 Septembrie 2021
trebuie sa faceti partajul tuturor bunurilor ce se afla in devalmasie. daca nu se poate voluntar (notarial), il veti face in instanta. unde e obligatoriu.
Multumesc ptr răspuns.
Dar,cota parte este deja fixată de la finalizarea succesiunii.
Deci ar trebui sa mergem împreuna la notar sau sa o chem in instanța?
Precizez ca nu i cunosc adresa doamnei.
Multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune stefang stefang Mesaj:Am urmatoarea problema legata de succesiune. Tatal sotiei mele de 82 ani a fost casatorit cu o doamna 10 ani,au facut o casa impreuna,au divortat ,au ... (vezi toată discuția)
Succesiune după deces și divorț Georgică G Georgică G Părinții mei au divorțat dar nu au făcut partaj după divorț. Au deținut în devălmășie două imobile în care locuiau fiecare separat. Mama mea a ... (vezi toată discuția)
Moștenire pentru fiica vitregă. poate fi luat în considerare un testament pentru tatăl ei, predecedat testatoarei? dan_2018 dan_2018 buna ziua. va multumesc anticipat pentru raspuns. e vorba de imobilul unei doamne care a decedat. exista un testament olograf al doamnei, facut acum ... (vezi toată discuția)