avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara! Am primit un plic de la judecătoria ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara! Am primit un plic de la judecătoria Prahova și ...

Buna seara! Am primit un plic de la judecătoria Prahova și anume trebuie sa ma prezint acolo în 3 săptămâni pentru rezolvarea situației în legătură cu niște amenzi Ratb mai vechi. Eu acum lucrez în București, am și domiciliul tot aici, prin urmare nu ma pot prezenta la data respectiva datorita jobului. Pe acea citație mai scrie ca îmi pot depune întâmpinarea cu 5 zile înainte de termen. Ce ma sfătuiți?Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:05, 16 Septembrie 2021
Nu trebuie să fiți prezent dar e indicat să formulati întâmpinare pt a avea totusi o.pozitie in proces.Angajati un av macar pt redactare nu scrieti dvs bazaconii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! am primit un plic de la judecatorie ca sunt dat in ... Ionutkdg Ionutkdg Salutare! Am primit un plic de la judecatorie ca sunt dat in judecata de B2Kapital pentru neplata unui abonament din 2018 la vodafone si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata fara pv fara nimic. meka meka Recent am primit prin posta(nerecomandat) un plic cu o somatie de plata de la directia de taxe a primariei. Problema e ca e doar somatia de plata in care e ... (vezi toată discuția)
Model intampinare divort gabriela serbanescu gabriela serbanescu buna ziua, va rog , daca se poate, un model de intampinare divort la judecatorie, fara acordul partilor. multumesc. (vezi toată discuția)