avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Salutare! Am primit un plic de la judecatorie ca sunt ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Salutare! Am primit un plic de la judecatorie ca sunt dat in ...

Salutare! Am primit un plic de la judecatorie ca sunt dat in judecata de B2Kapital pentru neplata unui abonament din 2018 la vodafone si nu stiu cum sa procedez? Motivul datoriei este portarea la o alta retea si refuzul vodafone de a imi inchide abonamentul!Multumesc anticipat
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plicul nu cred ca este de la judecatorie ci de la b2Kapital firma de recupeari si arata si va dau mpresia ca ar fi de la judecatorie.
Astia asa fac. Din 2018 pana astazi sunt mai mult de 3 ani ani asa ca datoria s-a prescris dar asta se face doar daca ajungeti in instanta.
Prin urmare ei stiu asta si nu va actioneaza in judecat amai ales la sume mici.
Puteti reclama la ANPC daca va deranjeaza cu telefoane si plicuri.
[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2023
ricadinas, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In funcție de valoarea sumei solicitate apreciati dacă e cazul sau nu sa angajați avocat.Daca suma e mare angajarea av e o ,,,investiție".care merita făcută dacă suma e de ordinul a câteva sute de lei nu rentează nici pt dvs si nici pt avocat .,Mergeți pe,, varianta clasica" un sfat dela un prieten ,o întrebare smulsa vecinului avocat etc.In principiu trebuie prin întâmpinare sa invocați argumente care sa ducă la respingerea acțiunii.. Sfatul anterior e valabil în ceea ce privește verificarea emitentului.plicului dacă e o comunicare a cererii de chemare în judecata sau o notificare făcută de recuperatori.In ceea ce privește prescripția nu e chiar atât de simplu trebuiesc verificate mai multe aspecte..
Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Suma catre vodafone era de 1000lei iar acum imi cer peste 3000 in bratul de harti din plic scrie ca in termen de 30zile de la primire trebuie sa merg la judecatorie sa depun intampinare si dovezi altfel vor trece la executare silita
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt notificari de la firma care a cumparat creante de la Vodafone.
Nu va faceti griji ca nu se deranjeaza pentru suma de 1000 lei mai ales ca e mai veche de 3 ani.
Scrieti la Anpc.
Ultima modificare: Vineri, 30 Iunie 2023
w_v_w_v, utilizator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este vorba de o cerere de chemare în judecata ,comunicata de către instanta,aveți termen pt a face întâmpinare în termenul precizat.Mergeti cu actele la un av măcar pt o consultație și redactarea întâmpinarea.Nu va luați după habarnistii care își dau cu părerea pe aici..
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iulie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vodafon Madaburnar Madaburnar Buna am avut un abonament la vodafon prin 2015 totul a mers okei pana cand in aprilie 2016 am plecat in stainatate si iam zis cuiva sa mearga sami plateasca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte ... ADDYBDA ADDYBDA Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte la dumneavoastra,nu am mai platit un abonament de telefonie mobila la orange din 18.03.2019 si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am primit si eu o citatie, sunt trimisa in jnstanta ... Cristina31.05.1994 Cristina31.05.1994 Buna ziua , am primit si eu o citati , sunt trimisa in jnstanta cu invest Capital LTD , habar nu am cine este aceasta firma cu ce se ocupa , din cate am ... (vezi toată discuția)