avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Are dreptul la ajutorul de lemne sau nu?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Are dreptul la ajutorul de lemne sau nu?

Are dreptul la ajutorul de lemne sau nu?

Bună dimineața.
Tatăl meu, văduv, locuiește acum la mine, într-un oraș.
Casa lui și domiciliul din buletin se află într-un sat al unei comune la 80km de București.
Încălzirea se face cu sobă pe lemne.

Întrebarea mea este:
- are dreptul la ajutorul de lemne dacă nu locuiește la domiciliu în următoarele luni de iarnă?

Dorește să facă cererea pentru ajutorul de lemne ca să le aibă în curte la nevoie...

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:41, 16 Septembrie 2021
are dreptul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul pentru caldura savuvirgil savuvirgil Buna seara ! Imi puteti spune ce se intimpla cu cei care au cerut debransarea caloriferelor tocmai din cauza pensiilor foarte mici ,ei pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Competenta divort Denise Denise Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: unde pot introduce actiunea de divort daca potrivit buletinului , locuim la ... (vezi toată discuția)
Solicitare ajutor caldura locuinta la tara actb actb Buna ziua Doresc sa aflu daca o familie compusa din doi bugetari si fiul lor minor in varsta de 3 ani care locuiesc intr-o casa la tara au dreptul sa ... (vezi toată discuția)