avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, M-am angajat de curand (2 saptamani) ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, M-am angajat de curand (2 saptamani) intr-un spital ...

Buna ziua,
M-am angajat de curand (2 saptamani) intr-un spital orasenesc ca si referent resurse umane.Nu imi place si as vrea sa imi iau transferul la un spital judetean.Se poate daca am acceptul managerului spitalului judetean?Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 16 Septembrie 2021
Transfer la cerere sau in interesul serviciului?

Cornel Vasile a scris:

Transfer la cerere sau in interesul serviciului?

La cerere!
Multumesc!
Transferul la cererea persoanei se face în urma aprobării cererii de transfer de către conducătorul autorității sau instituției publice la care se solicită transferul și de la care se transferă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt medic angajat cu contract pe perioada nedeterminata ... Majin Majin Buna ziua! Sunt medic angajat cu contract pe perioada nedeterminata intr-un spital de stat si doresc efectuarea transferului intr-alt spital. Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Transferul functionarului public 290381 290381 Buna ziua ! as dorii sa-mi spuneti si mie mai exact daca pot sa obtin transferul intr-o institutie publica , si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez , ... (vezi toată discuția)
Bună seara. sunt asistenta medicala și as dori sa ma transfer ... Sasistent Sasistent Bună seara. Sunt asistenta medicala și as dori sa ma transfer de la un spital județean la alt spital județean din alt județ. Motivul transferului fiind ... (vezi toată discuția)