avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca o companie are mai multe puncte de lucru, putem ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca o companie are mai multe puncte de lucru, putem trece ...

Buna,

Daca o companie are mai multe puncte de lucru, putem trece in contract, la angajare, ca poate lucra din oricare dintre aceste puncte de lucru, enumerandu-le, fara sa mai fie necesar sa facem documente de delegare la fiecare deplasare a angajatului? Se poate face acest lucru doar daca locatiile sunt in orase diferite?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cecilia.ciobanu , utilizator 14:47, 16 Septembrie 2021
Se poate face acest lucru chiar daca locatiile sunt in orase diferite, insa nu va absolva de plata cheluielilor de delegare.
Multumesc! problema era la locul de munca, sa nu mai facem atatea documente. Cheltuielile sunt suportate de companie. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare loc de munca lumifatu lumifatu Revin cu o problema care ma arde si careia nu i-am gasit rezolvare. Sunt desata la Ploiesti din 29 septembrie 2010 si nici acum nu mi-a fost intocmita o ... (vezi toată discuția)
Cum pontam timpul de deplasare in interes de serviciu? moncu moncu Buna ziua. Societatea noastra are personal care se deplaseaza in interes de serviciu foarte des ( fac parte din corpul de control si merg peste tot in tara). ... (vezi toată discuția)
Un angajat personal contractual care a primit o delegare de atributii ... juridic dana juridic dana Un angajat personal contractual care a primit o delegare de atributii la un punct de lucru cu sediul in alta localitate decat cea a locului obisnuit de muncă, ... (vezi toată discuția)