avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila pentru un decont de calculare a ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila pentru un decont de calculare a chirie pentru jocuri de noroc.

Buna ziua! Va rog daca m_a puteti ajuta cu o monografie contabila pentru un decont de calculare a chirie pentru jocuri de noroc.Societatea A a inchiria de la soc.B un spatiu pt jocuri de noroc.Societatea B primeste decontul de calcul pt chirie. si intocmeste factuta cu chirie fixa si chirie variabila in minus.Intrebarea mea ar fi cum inregistrez eu chiria variabila si daca ar trebui sa inregistrez si decontul primit.Multumes anticipat dorindu va o zi minunata.
Ultima modificare: Vineri, 17 Septembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Decont contract asociere jocuri de noroc maritica balan maritica balan buna ziua , as vrea sa ma ajutati cu o monografie contabila astfel : sc ... srl obiect de activitate cafea bar ,a incheiat un contract de asociere cu o ... (vezi toată discuția)
Investitii la un spatiu inchiriat tatiana1 tatiana1 Buna seara, am urmatoarea situatie: La un spatiu inchiriat a fost montata tamplarie termopan , s-au efectuat lucrari de inlocuire pardoseala,inlocuire de ... (vezi toată discuția)
Impozit venituri din jocuri de noroc maryabunea maryabunea Buna. Sunt o microintreprindere platitoare de impozit pe venit. In mai 2009 am incheiat un contract de inchiriere spatiu cu o sc pentru expoatarea unor masini ... (vezi toată discuția)