avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am și eu o nelămurire ce înseamnă colet cu mandat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am și eu o nelămurire ce înseamnă colet cu mandat poștal? ...

Am și eu o nelămurire ce înseamnă colet cu mandat poștal?
Ce riscuri implică pentru mine că vanzător?
Cel mai recent răspuns: Adry96 , utilizator 20:20, 16 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
colet cu plata ramburs
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mare atentie, ce vindeti ? vindeti pe olx ? si ce v-a zis potentialul cumparator ?
Am primit un mesaj de la cei de la olx daca confirm comanda, in valoare de 40+13 lei transportul. Și datele vânzătorului, iar eu trebuie doar sa trimit produsul la care m-i s-a dat un Nr awb și cu acela trimit la posta romana .

gi-jane2 a scris:

mare atentie, ce vindeti ? vindeti pe olx ? si ce v-a zis potentialul cumparator ?

Deci când cumpărătorul primește produsul trebuie sa achite pe loc?
Pe net (posta) citisem că plata se face după 2-3zile după ce produsul a fost ridicata de aceea am și întrebat aici.
Nu mi s au cerut date de pe card sau alte date, decât numele meu și adresa pt a se face Nr awb

magiccom a scris:

colet cu plata ramburs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere privind produsul oferit denisa89 denisa89 Am si eu o problema..am postat un anunt pe olx, a sunat cumparatorul,am trimis coletul, toate bune. Problema apare a doua zi dupa ce respectivul ridica coletul ... (vezi toată discuția)
Ieri am facut o mare greseala. am gasit un anunt pe olx cu un ... mariuspisica28 mariuspisica28 Ieri am facut o mare greseala. Am gasit un anunt pe olx cu un telefon si era din alt oras. Tipii mi-au spus ca sunt firma, mai exact bsg amanet si nu pot ... (vezi toată discuția)
Magazin online - trebuie sa trimit si chitanta odata cu factura ? ririana ririana Buna seara. Apelez la bunavointa si la cunostintele dvs. In cazul unui magazin online care trimite colete cu marfa prin sistemul ramburs al postei romane, ... (vezi toată discuția)