avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua . Am incheiat un antecontrat care este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua . Am incheiat un antecontrat care este trecut in CF ...

Buna ziua . Am incheiat un antecontrat care este trecut in CF ! Vanzotorul mi a solicitat radierea antecontractului in vederea intabularii apartamentelor din bloc ! Intrebarea mea este: antecontratul ramane valabil in continuarea , sau o data cu radierea lui eu imi pierd orice drept asupra imobilului ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:54, 17 Septembrie 2021
Prin radierea antecontractului nu va pierdeti drepturile dobandite prin antecontract impotriva vanzatorului cu privire la apartament dar nici nu mai sunteti la fel de protejat ca inainte de radiere. Va sfatuiesc sa dati o declaratie prin care sunteti de acord cu radierea sarcinii din cartea funciara a terenului/blocului in momentul in care cladirea se apartamenteaza numai sub conditia notarii antecontractului in cartea funciara a apartamentului nr X.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notarea promisiunii in cartea funciara SaraK SaraK Buna, Am o nelamurire legata de urmatoarele clauze dintr-un contract de rezervare: [i]4.1 Promisiunea nu va fi notată în Cartea Funciară. În cazul ... (vezi toată discuția)
Antecontract locuinta clubbero1 clubbero1 Buna seara! Vreau sa cumpar un apartament nou cu \"prima casa\". Proprietarul imobilului are acte pentru teren si constructie, dar nu are dezmembrarea pe ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)