avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratie beneficiar real dupa majorarea capitalului ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratie beneficiar real dupa majorarea capitalului social pt un SRL.

Dupa ce a fost inregistrata la ONRC majorarea capitalului social pt un SRL, mai trebuie depusa declaratia beneficiar real? Declaratia beneficiar real s-a depus deja inainte de a majora capitalul social.
Ultima modificare: Vineri, 17 Septembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratia beneficiar real asociat sau administrator? ionela11 ionela11 Buna ziua, Situatia este asa ...firma are asociat unic dar administrator este alta persoana....cine completeaza si semneaza declaratia privind beneficiarul ... (vezi toată discuția)
Retragere capital social srl raduma raduma Mi-am facut un SRL. Am depus banii la o banca, am dus chitanta la ONRC si dupa ce am primit Certificatul de Inregistrare am restras banii pt ca mi-am zis de la ... (vezi toată discuția)
Declaratie beneficiar real Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu Un SRL cu 2 asociati persoane juridice a depus deja la ORC, la inceputul lui 2020, declaratie autentica privind beneficiarul real. Declaratia anuala ce forma ... (vezi toată discuția)