avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Poate un SRL sa investeasca in fonduri mutuale?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Poate un SRL sa investeasca in fonduri mutuale?

Poate un SRL sa investeasca in fonduri mutuale?
Contabilul imi zice ca nu stie cum ar putea inregistra dpdv contabil aceasta operatiune, prin urmare va rog sa-mi spuneti daca este intr-adevar ceva complicat sau nu. Eventual poate aveti vreun link catre un ghid. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:24, 17 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate un SRL sa investeasca in fonduri mutuale cumparate de pe la banci dar si la Bursa de valori Bucuresti in actiuni cumparate prin intermediul unui broker autorizat.
Detalii cat si ce acte cere banca, aflati de la ghiseu pentru cumparare de unuitati de la fonduri mutuale.
Este o operatie contabila complicata?
Nu. Iar pe dumneavoastra ar trebui sa va intereseze daca e convenabil din punct de vedere al castigului. Restul e treaba contabilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Optiuni pentru investitie pentru srl stomatologie SiriusxTR SiriusxTR Am intrebari legate de Optiuni pentru investitie pentru SRL cu CAEN 8622 - Activităti de asistentă medicala specializată; 8623 - Activităţi de ... (vezi toată discuția)
Se pot face investitii la bursa in cadrul unei firmei? utilizator123321 utilizator123321 Se pot face investitii la bursa conform codului caen specific aplicat in cadrul unei firme cu activitate principala diferita si platitoare de impozit pe profit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am și eu un certificat de acționar și vreau sa îl ... FLORIN1109 FLORIN1109 Buna ziua am și eu un certificat de acționar și vreau sa îl dau ma puteți ajuta va rog (vezi toată discuția)