avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am in liceu un elev care este orfan de unul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am in liceu un elev care este orfan de unul din parinti ...

Buna ziua!
Am in liceu un elev care este orfan de unul din parinti
Mai trebuie sa faca dovada venitului parintele supravetuitor pentru a putea beneficia de bursa sociala ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 17 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai trebuie sa se faca dovada venitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, as dori un răspuns cu privire la bursa sociala pentru ... natasav natasav Bună ziua, as dori un răspuns cu privire la bursa sociala pentru studenți orfani de un părinte. Ce venituri se iau în considerare? De la universitate se ... (vezi toată discuția)
In cazul in care mama decedata a fost beneficiara de ajutor social ... Mariana Topciu Mariana Topciu In cazul in care mama decedata a fost beneficiara de ajutor social , copiii minori au dreptul la pensie de urmas ? (vezi toată discuția)
Bursa orfani imolatoth imolatoth Buna ziua! As dori sa aflu daca elevii orfani de unul din parinti pot beneficia de bursa de ajutor social. va multumesc. (vezi toată discuția)