avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Notificare O casa de avocatura ce a reprezentat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Notificare O casa de avocatura ce a reprezentat paratul si a castigat la ...

O casa de avocatura ce a reprezentat paratul si a castigat la curtea de apel printr o hotarare judecatoreasca definitiva , plata unor daune materiale si morale in urma unui act medical ,, ma notifica la plata unei sume in termen de 15 zile suma de plata cu 5 cifre in ........euro ,ce este mentionata in hot judec ca fiind a asiguratorului Euroins , asigurator la care eu nu am avut si nici nu am avut polita de asigurare .....pe motiv ca Euroins le a raspuns nefavorabil ! Eu avand polita , la alt asigurator !
Ce este de facut ?
Astept rasuns cu nerabdare si Va multumesc Dumitru C.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Septembrie 2021
dumyonescu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspundeti la notificare primita, prezentand toate explicatiile necesare.
In conditiile continuarii executarii, formulati contestatie la executare in termenul legal (15 zile de la primirea somatiei/titlului executoriu)
Buna ziua ,Dle Avocat
Referitor la raspunsul dvs , fac unele completari cu ingaduinta dvs !
Daca nu dau curs la notificarea facuta de Casa de avocatura , in termenul de 15 zile , ce se intampla ? Eu nu am avut si nici nu am in prezent polita de asigurare la Euroins ...
Motivul invocat de Casa de avocatura fiind ca Euroins le a raspuns nefavorabil ca nu vor plati ...! ei nu respecta o hot judec definitiva ? daca asiguratorul nu vrea sa plateasca cota de 30% mentionata de curtea de apel , trebuie sa o plateasca inculpatii ????
multumesc si astept raspunsul dvs
Ultima modificare: Duminică, 19 Septembrie 2021
dumyonescu, utilizator
Depinde ce scrie in hotararea judecatoreasca la care faceti referire.

Va recomand sa contactati direct pe avocatul dvs. pe care l-ati avut in proces, pentru a va lamuri.
Sau sa contactati direct un alt avocat, care sa va lamureasca exact ce trebuie facut in functie de dispozitiile hotararii judecatoresti ce o pune in aplicare acea casa de avocatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O casa de avocatura ce a reprezentat paratul si a castigat la ... dumyonescu dumyonescu O casa de avocatura ce a reprezentat paratul si a castigat la curtea de apel buc printr o hotarare judecatoreasca definitiva , plata unor daune materiale si ... (vezi toată discuția)
Notificare de plata de la euroins intr-un dosar incheiat acum 2 ani in favoarea mea keenox keenox Buna ziua! Am primit azi de la Euroins o notificare de plata in legatura cu un dosar RCA din noiembrie 2020, platit in ianuarie 2021. In acel dosar am fost ... (vezi toată discuția)
Probleme cu deviziul unei asigurari rca IoanaOprea02 IoanaOprea02 Buna, In luna februarie am avut un accident cu un asigurat euroins. Asiguratul euroins a fost cel vinovat, am mers la cea mai apropriata sectie de ... (vezi toată discuția)