avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... trebuie sa repar un gard din scandura cu stalpi din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

trebuie sa repar un gard din scandura cu stalpi din lemn de esenta ...

trebuie sa repar un gard din scandura cu stalpi din lemn de esenta tare (stalpi pe care nu pot sa-i gasesc),
gardul va fii tot din scandura dar cu stalpi din teava patrata si cu o bordura de 20 cm inaltime(7 - 8 cm deasupra solului si 12 - 13 cm in sol ) si latime 20 cm
Pentru lucrarile respective trebuie autorizatie de lucru?

Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:45, 18 Septembrie 2021
Cam trebuie, caci cica se modifica elementul constructiv din care este facut gardul. Excesiv dar, tragic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie gard badescuc badescuc Domnule/doamna avocat, Am mostenit o casa parinteasca la tara. In 2014 am hotarat, impreuna cu sotia, sa facem niste reparatii la casa, aceasta ... (vezi toată discuția)
Construirea soproanelor,magaziilor,etc costania costania in 2009 am construit peste un cotet de porci din boltari,un sopronpa stalpi de lemn,capriori si cu pereti de scandura-blana,acoperita cu tigla,si jos placa de ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire proprietate Bosscostelino Bosscostelino Bune seara. In 2018 am cumparat o proprietate care era imprejmuita. Intre proprietatea achizitionata si unul din vecini mai exista un teren al unui alt ... (vezi toată discuția)