avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua , ma adresez cu o intrebare si tot in acelas ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua , ma adresez cu o intrebare si tot in acelas timp cu ...

Buna ziua , ma adresez cu o intrebare si tot in acelas timp cu o poveste.
Deci eu am 17 ani, "mama mea" este femeie usoara la modul ca se culca cu toti barbati si vrea sa ajung la fel ca ea. Cand aveam 14 ani ma lasa sa umblu cu tot felul de baietii mai mari decat mine, si eu nu stiam exact ce vor pentru ca nici ea si nici altcineva din familia mea nu mi-a explicat niciodata .Tata numai am , sunt divortati.
Iar acum da vina pe mine ca "eu nu m am lasat ajutata" si eu m am rugat de ea sa mergem la politie pentru ca un tip m-a abuzat sexual m-a violat mai pe scurt si m-a agresat fizic si psihic .
I am zis de ff multe ori iar ea mi-a zis lasa sa nu mergem la politie mai pe scurt ca nu o interesa , pe langa faptul ca mi a zis si ca nu ma doreste ca copil si nu m a dorit niciodata , si a zis ca eu sa il las pe respectivul in pace dar ea nu ii facea nimic lui. Tot imi dadea apeluri multe si nu ma lasa in pace iar greu dupa un timp a incetat singur. Plus ca imi facea acele "promisiuni" cand fac 18 ca ma duce el la produs.
Maicamea este genul acesta de femeie ca sa zic asa a fost dusa la produs si s-a dus si singura si acum face si in prezent asta cheama diferiti barbati necunoscuti decat de ea, de restul familiei sau de mine nu.. si recent m-a dat afara pe mine si pe iubitul meu (suntem impreuna de 1 an) din casa , adica m ai pe scurt mi a pus hainele mele si ale lui pe pat ne a pus sa ne facem bagajul si sa plecam defintiv de acolo, ca sa isi faca ea "treaba" si a zis ca numai o interseaza deloc de mine ce fac eu. Restul familiei nu se implica cu nimic stie toata lumea toata povestea dar sunt fiecare la modul fiecare pentru el nu ajuta nu se implica nu nimic..Nu inventez sau ceva..
iar acum intrebarea mea este ma pot angaja la 17 ani , ca sa am si eu banii cu ce traii pe langa ca iubitul meu este angajat? si ce ar mai trebuii sa fac in conditiile de mai sus, toata familia abea astepta sa scape de mine si m a dat afara pe poarta fara niciun ban.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:08, 20 Septembrie 2021
Esti inca minoră ,poti merge la protecția copilului și face o sesizare referitoare la aceste probleme,poti face o plângere la poliție dacă te mai agresează cineva etc.Ar fi bine ca prietenul să te însoțească dacă e major..
Ultima modificare: Luni, 20 Septembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor,ma aflu pe acest site pentru a va spune o problema ... Deea.dede14 Deea.dede14 Buna ziua tuturor,ma aflu pe acest site pentru a va spune o problema destul de grava pentru mine si daca cineva ma poate ajuta in legatura cu asta deoarece ... (vezi toată discuția)
Hartuire diabara diabara Buna ziua tuturor. Am si eu o problema, care atinge cote din ce in ce mai mari de absurditate si neplacere. O femeie pe care lumea o considera mai mult sau ... (vezi toată discuția)
Viol asupra unui barbat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ati auzit de poveste cu tentativa de viol asupra taximetristului? Ce parere aveti? Am inteles ca persoana de sex feminin care este presupusa autoare a ... (vezi toată discuția)