avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cit dureaza o expertiza ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cit dureaza o expertiza ?

Pe 20 apr. s-a admis actiunea de partaj si s-a dispus o expertiza judiciara a unui imobil. Pe 21 apr. s-a platit taxa. Expertul a trimis instintare ca va veni pe 12 mai, dar nu a putut efectua expertiza din motive medicale. S-a aminat procesul cu 4 termene, de fiecare data motivul fiind acelas, neefectuarea expertizei. S-a facut in sfirsit expertiza pe 21 iunie. Datorita vacantei, urmatorul termen va fi pe 7 sept. Dar expertiza tot nu s-a finalizat, tot nu s-a depus la dosar. Oare cit mai poate dura ? Ati mai intilnit asemenea cazuri ? Asa dureaza de obicei ?
Multumesc f. mult !
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 22:14, 19 Februarie 2007
dureaza destul de mult in majoritatea cazurilor.
cauta expertul si intreba-l
Ce negativisti.. e unii....#-o
Eu chiar cred ca i s-o fi terminat omului procesul.... Din august si pana acum....
Da' cum se spune, speranta moare ultima, nu-i asa?!;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertul tehnic nu s-a prezentat aprepe aprepe S-a dispus de catre instanta, o expertiza tehnica judiciara a unui imobil. Expertul a trimis recomandata cu data cind avea sa vina, a venit, dar nu a putut ... (vezi toată discuția)
Expertiza neefectuata buni2007 buni2007 buna ziua.intr-un proces civil instanta a desemnat un expert pentru efectuarea expertizei.am platit suma fixata de instanta,pe 23 .03 este termenul fixat de ... (vezi toată discuția)
Am avut doua termene aminate pt. evaluarea unei expertize motivind ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Am avut doua termene aminate pt. evaluarea unei expertize motivind nr. mare de expertize si personal puțin! Ce pot face in situația în care nici a treia ... (vezi toată discuția)