avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... expertul tehnic nu s-a prezentat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

expertul tehnic nu s-a prezentat

S-a dispus de catre instanta, o expertiza tehnica judiciara a unui imobil. Expertul a trimis recomandata cu data cind avea sa vina, a venit, dar nu a putut face expertiza tehnica din motive de sanatate, se simtea f. rau, a plecat.
S-a aminat procesul cu inca un termen, dar in continuare nu s-a primit nici o instintare de la un expert, sau de la acelas expert si se apropie un nou termen.
Ce urmeaza acum ? Se va mai amina cu inca un termen ? Nu se intra in vacanta ?
Sunt ingrijorata. Ce se poate face ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:38, 30 Mai 2006
recomandabil este sa se numeasca un alt expert, insa judecarea cauzei oricum va mai dura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cit dureaza o expertiza ? aprepe aprepe Pe 20 apr. s-a admis actiunea de partaj si s-a dispus o expertiza judiciara a unui imobil. Pe 21 apr. s-a platit taxa. Expertul a trimis instintare ca va veni ... (vezi toată discuția)
se va face aceasta expertiza? mikicr mikicr Buna seara , cautand informatii despre expetize am dat de acest forum si am decis sa apelez la experienta si cunostinta expertilor in domeniu . Sunt ... (vezi toată discuția)
Am avut doua termene aminate pt. evaluarea unei expertize motivind ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Am avut doua termene aminate pt. evaluarea unei expertize motivind nr. mare de expertize si personal puțin! Ce pot face in situația în care nici a treia ... (vezi toată discuția)