Doamnă avocat, nu-mi dați răspunsuri evazive doar de dragul de a vă crește rata pe acest site, vă rog cu tot respectul!!!!!!!
Am scris clar că NU A VENIT CITAȚIE LA ADRESA PÂRÂTULUI și deja s-a stabilit data primei ședințe, iar pârâtul neprimind citație, nu își poate exercita dreptul de a răspunde prin întâmpinare care este obligatorie, după cum am citit foiletând acel Cod. De aici plecăm....
Am citit și eu Codul Civil, nu-mi insultați inteligență, vă rog!
Dacă nu suntem avocați, notari sau judecători, nu rezultă că suntem idioți.
Întreb AICI deoarece Codul Civil nu mă învață cum să procedez în situația în care tatăl meu, ca pârât, neprimind citație...etc
Scrie clar în Codul Civil că pârâtul este îndreptățit să depună la dosar un răspuns prin întâmpinare într-un termen de 25 de zile de la data primirii citației, obligatoriu la prima ședință, altfel este decâzut din drepturi.
Repet, nu a primit citație și s-a stabilit de ieri un termen de 1 săptămână până la prima ședință.
Încă suntem în termen, cum spuneți dvs - avocații.
La cine semnalez acest aspect? Există vreo persoană cu funcție în perimetrul tribunalului la care mă pot plânge?
Dumneata la ce superior te plângi în Tribunalul sau Judecătoria în care îți exerciți funcția dacă clientului dumitale i se încalcă un drept fundamental și anume citarea lui ca pârât ???
Sigur ați avut sute de cazuri de acest gen.
Cum ați procedat?
AV. GABRIELA GERBER a scris:
Luati legatura cu un avocat care sa studieze dosarul si in functie de ce exista acolo (sunt o multiitudine de posibilitati) va decide ce este de facut.