avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu avocat

Buna seara! As dori sa stiu daca este normal ca avocatul care ma reprezinta sa imi solicite un nou onorariu pt a ma reprezenta in urma unui apel in cazul in care procesul a fost trimis spre rejudecare! Mentionez ca si la primul apel am avut acelasi avocat si i-am achitat onorariul pt primul apel! De asemenea ,mentionez ca pe fond, la rejudecare ,nu mi-a cerut alt onorariu dar acum doreste sa incheiem un alt contract cu alt onorariu! Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 21 Septembrie 2021
Fghjkkk, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:43, 19 Ianuarie 2022
Depinde cum v-ati inteles, dar de principiu, e normal.
Dupa mine, este foarte normal sa achitati onorariul suplimentar. Daca dosarul este in rejudecare, intors din apel, imi dau seama ca a durat ceva vreme, destul de mult (spuneti-ne dvs cat a durat). Probabil ca onorariul a fost convenit pentru un ciclu procesual si probabil ca trebuia sa vi se solicite alt onorariu inca de la rejudecarea in fond, insa din bun simt avocatul dvs nu a facut-o. Insa, ganditi-va si dvs, ca sunt procese care dureaza 3-4-5 ani, nu poti sa mergi in baza unui onoarariu atata vreme, se mai regleaza si pe parcurs.
Nu va ofensati, asta este doar o opinie! Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat recurs antonyc antonyc Buna ziua, Am fost chemat in judecata eu si mama de catre fratele meu pentru cota parte din apartament , ca urmare am platit un avocat sa ne reprezinte in ... (vezi toată discuția)
Solutia instantei de apel art. 480 alin. 3, anulare si trimitere la prima instanta aidu aidu În cazul în care se constată că, în mod greşit, prima instanţă a soluţionat procesul fără a intra în judecata fondului... instanţa de apel va ... (vezi toată discuția)
Recursul unui proces armina armina vreau sa va intreb daca mai trebuie dat onorariu avocatului pentru recursul unui proces, mentionez ca avocatul a primit onorariul stabilit la inceput .va ... (vezi toată discuția)