avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Este normal sa mă constrângă la locul de muncă să ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Este normal sa mă constrângă la locul de muncă să fac vaccinul ...

Este normal sa mă constrângă la locul de muncă să fac vaccinul anti covid?
Mi-au trimis o înștiințare prin care îmi spune că dacă rata de infectare ajunge peste 3, daca nu am vaccinul făcut să îmi fac test covid la .72 de ore din banii mei. Ce pot face in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:18, 22 Septembrie 2021
Nu exista inca nici o lege care sa oblige la asa ceva. Se discuta, doar pentru anumite categorii de personal: medical, din invatamint, armata etc.
Faceti o reclamatie la ITM, atasati copie dupa instiintare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,as vrea sa stiu daca este obligatorie vaccinarea ,,si ... patrichenicuta patrichenicuta Buna ziua ,as vrea sa stiu daca este obligatorie vaccinarea ,,si care ar fi legea ,,,de la munca am primit înștiințare cum ca daca nu ma vaccinez nu voi mai ... (vezi toată discuția)