avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Care este baza legala pentru achizitionarea mastilor ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Care este baza legala pentru achizitionarea mastilor si dezinfectantilor?

Buna ziua.
Care este baza legala pentru achizitionarea mastilor si a dezinfectantilor, precum si a serviciilor de dezinsectie/dezinfectie pentru covid si nu numai, intr-o institutie publica?
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 22 Septembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Exclusivitate contract serviciu public vasile12 vasile12 Buna ziua, As vrea sa stiu daca PRIMARIA poate incheia un contract de exclusivitate cu o firma privind serviciul public de dezinsectie, dezinfectie, ... (vezi toată discuția)
Bună. am si eu o intrebare pt dvs poate mai rară. 1. este obligatorie ... Diana Daisy Diana Daisy Bună. Am si eu o intrebare pt dvs poate mai rară. 1. Este obligatorie scoala in Ro? Daca DA, ce lege e obligă? 2. Accesul parintilor in scoala nu este ... (vezi toată discuția)
Autorizarea unei firme de salubritate in domeniul deratizarii, dezinfectiei si dezinsectiei nicubucsa nicubucsa Buna ziua, va rog sa-mi precizati documentele de care am nevoie pentru pentru a autoriza o firma de salubritate in domeniul deratizarii, dezinfectiei si ... (vezi toată discuția)