avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,ma numesc Luiza ,am 58 ani,22 ani pe cartea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,ma numesc Luiza ,am 58 ani,22 ani pe cartea de munca ...

Buna ziua,ma numesc Luiza ,am 58 ani,22 ani pe cartea de munca si am 4 ani reducere pt.grupa a doua de munca .Avand in vedere ca varsta de pensionare e 62 ani si 6 luni (nascuta in 1963)pot iesi la pensie la varsta de 58 ani si 6 luni?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:19, 22 Septembrie 2021
Limita de varsta conform anexei 5.
Nu puteti beneficia de reducere fara sa indeplniti conditia de stagiu complet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am 59 ani, vechime in munca 21 ani din care 16 grupa ... saorecluiza saorecluiza Buna ziua,am 59 ani, vechime in munca 21 ani din care 16 grupa 2, Cand pot iesi la pensie? manuela (vezi toată discuția)
Pensionare stefan georgiana stefan georgiana Buna ziua! Am 53 de ani, sunt inca i28 de ani si 8 luni in campul muncii din care 19 ani si 6 luni in Grupa II cu 70%. As vrea sa stiu cand as putea iesi la ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE buna ziua sotia mea a lucrat in grupa 1 de munca suta la suta 20 de ani, si alti 5 ani in alte domenii. as dori sa stiu ,daca se incadreaza in lege pt. a ... (vezi toată discuția)