avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Prestatie periodica lunara , accident. 1. Firma de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Prestatie periodica lunara , accident. 1. Firma de asigurari ...

Prestatie periodica lunara , accident.
1. Firma de asigurari a platit prestatia lunara pana la atingerea limitei de despagubire , luna octombrie 2015 , conform hotararii definitive si irevocabile .
2. Conform hotararii obligatia de plata lunara a prestatiei periodice pana la implinirea varstei de pensionare urmand sa se faca de cel vinovat de producerea accidentului . Persoana a vandut tot si a plecat din tara. Intrebarea mea , care sunt pasii pentru a afla in ce tara este si daca pot sa-mi recuperez banii pentru anii anteriorii cat si pentru cei viitori. Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:27, 23 Septembrie 2021
Pai din 2015 si pana in 2021, sunt mai mult de 3 ani.
Credeti ca mai sunteti in termen pentru executare silita?
Executare silita pe ce?.Din 2011 a vandut tot nu are absolut nimic, plecat din tara nimeni nu stie nimic.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai si cum v ati gandit sa va recuperati banii , daca nu prin executare silita ?
Amiabil sau cum ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog urgent-!!!!!!!!!!!! laura_75 laura_75 cred ca am gresit si am postat mesajul in alta parte .buna ziua am si eu o problema .am avut 2 credite la bcr care acum au fost vandute la o firma de ... (vezi toată discuția)
Decizie penala - curtea de apel buc ContSters104800 ContSters104800 Buna ziua, As vrea sa stiu cum poate fi pusa in aplicare o hotarare definitiva de la CURTEA DE APEL BUCURESTI ? povestea este urmatoarea. Bunica mea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua lorry10 lorry10 in luna sept 2010 am imprumutat o suma de bani mai mare de la cineva...am presupus ca ii voi da inapoi in cel mult 6 luni si nu am reusit.Persoana care mi-a ... (vezi toată discuția)