avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună ziua am și eu o întrebare la dv dacă este ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună ziua am și eu o întrebare la dv dacă este legal? am ...

Bună ziua am și eu o întrebare la dv dacă este legal? am făcut transferul la mașină dintr-un sector 5-sector 4 menționez căci în certificatul de transfer nu am nici o restanță am făcut cerere pentru restituirea taxe impozit auto pentru 2016-2021 Și surpriză îmi restitue 200 lei în cont motivul ,anul 2016-2017 obligațiile fiscale au fost stinse prin compensarea în anul2016 fiind radiat autoturismul marca Dacia 131o credeți căci este legal mulțumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Taxe și impozite auto Eusebio777 Eusebio777 Buna ziua, vin la dumneavoastră cu următoarea problema la care sper să găsesc un sfat: in decembrie 2016 am vândut o mașină, cu acte în regulă. In ... (vezi toată discuția)
Taxa auto nejustificata andrutzu andrutzu Am platit impozitul pe mijloace auto pe 2009 si 2010 si am constatat cu stupoare ca este trecuta la impozit si dacia 1310 vanduta de 6 ani! Cum pot recupera ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism dezmembrat liviuz liviuz Buna ziua, as dori, daca se poate sa ma invatati ce sa fac sa ies din urmatoarea situatie: Am detinut un autoturism Dacia 1300 (din1977) pana in data ... (vezi toată discuția)