avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Unde gasesc reglementari cu privire la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Unde gasesc reglementari cu privire la montarea semenlor ...

Buna ziua. Unde gasesc reglementari cu privire la montarea semenlor de circulatie ( trecere de pietoni, drum cu prioritate etc ) in localitate pe un sector de drum/intersectie.Ma intereseaza distanta la care trebuie montate semnele fata de pamant.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2021
victor1986, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:14, 23 Septembrie 2021
Semnele de circulatie se monteaza de catre politie impreuna cu primaria in locuri accesibile/ vizibile, in unghiul de vedere al conducatorului auto asezat in scaun, respectiv al pietonului mergand.
Sunt situatii in care, din cauza vizibilitatii, semnele de circulatie se planteaza pe pomi aflati pe marginea drumului, nu neaparat pe suport metalic.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia comunitara - amenda parcare (strada cu sens unic) raul_p raul_p am un magazin pe o strada cu sens unic, unde parcarea e legala doar pe sensul de mers adica pe dreapta, magazinul meu e pe stanga si normal ca atunci cand am ... (vezi toată discuția)
Înștiințare oprire neregulamentara politia locala bucuresti Sabucuresti Sabucuresti Buna ziua, am oprit lângă trotuar , nu erau semne de circulație cu oprirea interzisă trecere de pietoni sau stație RATB, cand am revenit la mașină am ... (vezi toată discuția)
Info legislatie cale de accces garaj smiler8 smiler8 Buna ziua, doresc sa aflu urmatoarele informatii: Detin un garaj cu CF, act de proprietare intr-o zona cu mai multe garaje, Garajul fiind pozitionat ... (vezi toată discuția)