avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pasapot verde terase
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pasapot verde terase

Pana la urma, accesul pe terase se face sau nu cu pasaport verde? Eu din Hotararea de guvern nu inteleg asta, inteleg ca doar la interior se aplica. In Timisoara majoritatea patronilor nu permit accesul pe terase fara pasaport si zic ca asa e legea.
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2021
puffl, utilizator
Cel mai recent răspuns: puffl , utilizator 10:21, 24 Septembrie 2021
Treaba cu pasaportul e valabila doar in orasele unde se depaseste numarul de cazuri, parca 3 la mia de locuitori. In rest, nu trebuie pasaport.
Da, ma refeream in localitatile unde rata depaseste 3 la mia de locuitori, Timisoara este in acest scenariu.
Inseamna ca trebuie acel pasaport abuziv, din punctul meu de vedere. Nu nu putem lupta cu sistemul.
Eu din Hotararea CNSU nr 70 din 16.09.2021 inteleg ca doar in spatiile inchise se aplica treaba cu pasaportul verde in localitatiile cu incidenta de peste 3 la 1000 dar poate imi scapa mie ceva. De aia intrebam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

World class incalca hotĂrÂrea nr. 71 din 16.09.2021 ? alexeugen1987 alexeugen1987 World Class incalca HOTĂRÂREA nr. 71 din 16.09.2021 ? Ca si client la WC, am primit un e-mail interesant, printe randuri scrie asta: \"Măsurile se vor ... (vezi toată discuția)
Magazinele de cartier pot tine deschis non stop dupa 15 mai 2021? Alex Grigore Alex Grigore Buna ziua, Am un magazin alimentar de cartier si de pe 15mai 2021 am redeschis la vechiul program adica non stop , azi noapte a venit politia si mi a dat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tinand cont de decizia luata aseara conform careia ... Dede88 Dede88 Buna ziua! Tinand cont de decizia luata aseara conform careia doar cei vaccinati cu doza completa au voie sa participe la evenimente private... Voiam sa intreb ... (vezi toată discuția)