avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O societate comerciala si-a schimbat numele si sediul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O societate comerciala si-a schimbat numele si sediul social. ...

O societate comerciala si-a schimbat numele si sediul social.
Administratorul a solicitat de la ITM user si parola pentru Revisal pentru noua denumire a societatii nestiind ca societatea a avut Revisal anterior toate datele fiind la fosta firma de contabilitate si noi neavand acces la ele.
Am avut control de la ITM si ne apare o persoana activa in Reges ( din vechea baza de date pe denumirea veche a societatii ) iar ca masura avem sa o inregistram si apoi sa ii incetam CIM .
Problema : Am numele ei, domiciliu, CNP si salariu insa nu stiu data incetarii CIM.
Cum as putea proceda ca sa nu am probleme ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:26, 24 Septembrie 2021
Dosare de personal nu exista?
Din pacate numai avem acces la nimic din ce detinea vechea firma ....
S-ar putea verifica pana cand apare pe stagiu de cotizare la Casa de Pensii sau cu venituri la ANAF pe acea societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract dublu in revisal andreeah_y andreeah_y Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut ... (vezi toată discuția)
Reges - programul online pentru a transmite revisalul melinda_orosz melinda_orosz Am o intrebare: cand accesez portalul ReGes cu utilizator si parola si verific daca s-a incarcat .rvs-ul transmis, dau un click pe nr. de inregistrare/incarcae ... (vezi toată discuția)
Stare contract - activ in revisal constantin_b constantin_b desi contractul a incetat in data de 01 10 2011, apare activ in REVISAL, angajatorul sustine ca la el in revisal apare inactiv, a actualizat baza de date ... (vezi toată discuția)