avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, cetatenii sirieni au voie sa lucreze full ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, cetatenii sirieni au voie sa lucreze full time in ...

Buna ziua, cetatenii sirieni au voie sa lucreze full time in Romania?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 24 Septembrie 2021
Da. Dar trebuie sa plateasca acea taxa care parca era 138 euro pe an, pe care o platesc toti cetatenii veniti la munca din afara UE.
Pentru a putea munci legal în România, străinii au nevoie de un aviz de angajare de la formațiunile teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări din județul în care are sediul social. Pentru aceasta, va depune o serie de documente.

Condiţii pentru obţinerea avizului
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana din republica moldova anymaryh anymaryh Buna ziua! Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati : societatea doreste sa angajeze o persoana din Republica Moldova, in functia de sofer camion, am ... (vezi toată discuția)
Relatii de munca - angajare pe firma guvernanta filipineza laszloecaterina laszloecaterina as dori sa angajez o filipineza pe post de guvernanta pe firmaIntrepr.Individ.Care sunt conditiile .Cum procedez? (vezi toată discuția)
Rezidenta angajat din ue RENATINA RENATINA BUNA SEARA LOCUIESC DE 3ANI CUN CETATEAN ITALIAN EU AM DOMICILUL STABIL BRASOV CUM POT FACA RESIDENTA PT EL PENTRU CA VREA DSA LUCREZE IAR PT ANGANJAT CERE ... (vezi toată discuția)