avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, problema pe scurt: am cumparat o masina ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, problema pe scurt: am cumparat o masina fara fiscal, ...

Buna ziua, problema pe scurt: am cumparat o masina fara fiscal, ce fac?
Pentru cine are rabdare sa citeasca: cumnatul meu a gasit o masina de vanzare pe net si am mers (toata familia!) sa o vedem. cand am ajuns la destinatie ni s-a stricat masina, asa ca noi ne-am dus sa reparam masina, iar cumnatul meu s-a dus singur sa vada masina. I-a placut asa ca s-a dus sa faca actele, E, acolo nu mai stim ce s-a intamplat si cum a reusit vanzatorul sa-l tepuiasca atat de grav pe cumnatul meu, cert e ca acum suntem in situatia in care am platit 8000 euro cash pe masina, dar in contract scrie 4000 euro (asa a cerut samsarul) masina e pe numele unei femei de care nu reusim sa dam, dar la biroul de acte auto a fost un barbat (despre care nu stim nimic, nici nume!) care a semnat in locul femeii. avem doar nr de tel al acestuia, si cand il sunam ne tot amana de 2 sapt ca 'maine' ne trimite fiscalul. intre timp ne-am uitat cu atentie si prin acte si am vazut ca masina a fost vanduta de 5 ori intr-o luna, si cand am cautat pe net apare ca are inmatricularea suspendata din iulie pentru netranscriere la termen. nu stim ce sa facem si cum sa o inmatriculam acum. nu avem nici macar numele persoanei care a semnat la acte auto in locul proprietarei, ca sa mergem la politie sa facem plangere.. daca are cineva vreo idee am aprecia din suflet, ca suntem cam disperati! multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Inselatorie masina second. vicii ascunse doomy852 doomy852 Buna seara, Acum 1 an am cumparat dintr-un targ auto o masina de la o persoana fizica. Vanzatorul mi-a aratat toate actele , totul in regula la prima ... (vezi toată discuția)
Samsari auto ionell2003 ionell2003 Buna seara, Va scriu cu o problema legata de 2 samsari auto. Am cumparat o masina de la 2 samsari auto,am convorbirile telefonice inregistrate cu ei,acte ... (vezi toată discuția)
Fara fiscal Icetime1313 Icetime1313 Buna ziua vin la dvs cu o problema cred eu destul de rara, situatia sta in felul urmator mi-am vandut vechea masina pe net (masina find pe numele mamei mele) ... (vezi toată discuția)