avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vaccinare copil Buna ziua, Ce se intampla in cazul in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vaccinare copil Buna ziua, Ce se intampla in cazul in care un parinte doreste ...

Buna ziua, Ce se intampla in cazul in care un parinte doreste vaccinarea copilului si celalalt nu doreste?
Daca centrul de vaccinare solicita acrodul scris al tatalui iar acesta refuza, atunci trebuie sa va adresati instantei de judecata cu o cerere prin care sa solicitati suplinirea consimtamantului acestuia in vederea vaccinarii minorului.
Daca de obicei cooperati greu cu tatal si v-au fost refuzate si alte solicitari in trecut in legatura cu copilul( vacante in afara tarii, pasaport, inscriere/transfer scoala) puteti solicita sa exercitati singura autoritatea părintească asupra minorului.
Ar fi indicat sa contactati un avocat si sa discutati in amanunt situatia inainte de a porni orice demers.
fata de tertii de buna credinta, se prezuma ca exista acordul si al celuil.alt parinte.
Multumesc!Noi nu suntem divortati. Dar suntem in opozitie in foarte multe aspecte. Nu se stie cat mai rezistam de dragul copilului care asista la tot mai multe certuri,amenitari, vorbe urate si altele...
Multumesc. Doar ca daca ma duc sa vaccinez copilul trebuie sa fug de acasa..
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
doamna, nu va cresteti copil in mediu tensionat, <de dragul copilului< ii faceti mai mult rau.

Alte discuții în legătură

Procura minor sergiuoctavian sergiuoctavian Buna ziua, Am o prietena care are un copil minor, nascut in Italia, dar nu a fost casatorita cu tatal copilului iar la nastere copilul a fost trecut pe ... (vezi toată discuția)
Obtinere tutela minor / incredintare ContSters159772 ContSters159772 Buna ziua! As dori sa stiu in ce conditii se poate obtine tutela unui minor. Eu si tatal copilului minor in varsta de 10 ani ne-am despartit cand copilul ... (vezi toată discuția)
Reinnoire pasaport copil minor fara acordul celuilalt parinte eagle_free eagle_free buna ziua, As dori si eu o lamurire. Un cuplu de cetateni romani este divortat in spania, iar copilului minor de 9 ani ii expira pasaportul peste cateva ... (vezi toată discuția)