avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum trebuie sa procedam in cazul unei cereri de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum trebuie sa procedam in cazul unei cereri de asfaltare a strazilor

Am vazu la Tv ca si in Bucuresti si stiu si multe localitati in care oamenii face ceriri la primarie pentru asfaltarea drumului.
Nu se rezolva nimic, in 2010, oamenii merg cu cizme de cauciuc prin noroi ca sa ajunga la casele lor,
din cauza asta nu intra acolo nici postasul nici preotul, nci masina personala, nici salvarea sau politia , uneori in aceste case mai sint si copii mici sub 3 ani.

au case contruite legal pe terenuri intravilanesi desi li se promite ca se va sfalta nu se face.

daca se poate sa se scrie un articol cu sfaturi cum sa procedeze lumea, ce trebuie sa faca pentru ca in final sa aiba drumul asfaltat,

si daca nu ajunge la o intelegere cu primaria, unde sa se adreseze, ca nu toata lumea are bani sa se judece cu primarul la trubunal.

pot sa dau exemplu de cazuri concrete daca e nevoie pentru articol.
Ultima modificare: Duminică, 10 Ianuarie 2010
Pink_Martini, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 18:21, 12 Ianuarie 2010
Adresati-va cu o cerere catre consiliul local, in care expuneti situatia. Din pacate, nu ii puteti obliga sa va asfalteze strada... decat doar sanctiona la vot. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de acces locuința, inpracticabil va rog să mă ajutați ... SASF SASF Drum de acces locuința, inpracticabil Va rog să mă ajutați în următoarea situatie: ulița ( cca 600 m) care face accesul către locuintele a 4 familii ... (vezi toată discuția)
Speta bransament gaze - solicitare acorduri suplimentare fata de cel al investitorului initial dante1980 dante1980 In 2011 am cumparat in teren pozitionat la capatul unui drum de servitute care deserveste primele 2 loturi pe care proprietarii le.au lasat de izbeliste,pe ... (vezi toată discuția)
Ce este de fãcut in acest caz? totul este adevarat. Emilluiza Emilluiza Bolnavă de cancer, abandonată de ambulanță la birtul din sat 8 ianuarie 2018 Anamaria Nedelcoff 3971 Views 0 Comments O bolnavă de cancer din comuna ... (vezi toată discuția)