Bună ziua!Am un copil care împlinește vârstă de 2 ani oe 8 noiembrie anul acesta ,iar in aprilie am născut un bebe ,ceea ce înseamnă că am beneficiat de un coeficient de 2 5 % (1250lei) pana copilul cel mare împlinește 2 ani.Cu o săptămână înainte sa împlinească copilul 2 ani o sa depun dosarul pentru cel de al doilea copil,întrebarea mea este o sa primesc indemnizatie și în octombrie și in noiembrie pentru cel mare ,dat fiind faptul ca ultima luna este luna tatălui, sau nu se mai ia în considerare și pentru ca indemnizația se da cu o luna în urma,adică în octombrie iau indemnizație pentru septembrie iar în noiembrie ar trebui sa primesc pentru luna octombrie?
Daca tatal copilului nu indeplineste conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de indemnizatia CCC, atunci veti primi indemnizatia pentru toata perioada.
Daca tatal copilului indeplineste conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de indemnizatia CCC, indiferent daca solicita sau nu acest drept, atunci din CCC1 si CCC2 nu veti primi indemnizatia pentru o perioada de cate o luna/CCC.
Și dacă tatăl în luna lui octombrie va întra in ccc pentru o singura luna v om mai primi și aceea creste de 1250 lei pentru luna lui octombrie, pentru ca bebelușul cel mare face 2 anișori în noiembrie ,bănuiesc ca ar trebui, nu?
Continuitate ccc
adrycary
Buna ziua,sunt in concediu cc pana la varsta de 2ani,am avut contract determinat care a expirat dupa ce am intrat in prenatal si am fost preluata de casa de ... (vezi toată discuția)
Din ccc1 in cc2
daria7
Buna ziua, am inteles cam cum sta situatia in care nasterea unui bebe 2 se intampla in timpul ccc1, insa am niste nelamuriri in cazul meu care este putin ... (vezi toată discuția)