avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine suportă cheltuielile pentru construirea unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine suportă cheltuielile pentru construirea unui podeț, ca ...

Cine suportă cheltuielile pentru construirea unui podeț, ca proprietarul sa aibă acces la proprietatea sa?
Impozitul este achitat la zi, terenul și canalul este încadrat în zona intravilan, cu construcții!
Mulțumesc
Ce demersuri ar trebui făcute?
Cerere către primărie?

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am nevoie de un sfat și intermediere pentru obținerea ... dumitrubasarab dumitrubasarab Bună ziua! Am nevoie de un sfat și intermediere pentru obținerea autorizației de construire + toată documentația necesară, pentru realizarea unei ... (vezi toată discuția)
Acces din drumul comunal la proprietate Cris D. Cris D. Buna ziua. Am cumparat un teren intravilan, la care accesul se face direct din drumul comunal. De curand, Primaria localitatii a adancit santurile ce ... (vezi toată discuția)
Interdictie construire casa sebastian1973 sebastian1973 Buna seara, am achizitionat o parcela de teren 400 mp in intravilanul orasului Cisnadie, pentru constructie casa si am interdictia de construire \"pana la ... (vezi toată discuția)