avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acces din drumul comunal la proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acces din drumul comunal la proprietate

Buna ziua.
Am cumparat un teren intravilan, la care accesul se face direct din drumul comunal. De curand, Primaria localitatii a adancit santurile ce marginesc drumul pentru a fluidiza scurgerea apelor pluviale. In urma acestor lucrari, accesul la terenul proprietate personala a devenit aproape imposibil, avand in vedere ca acest teren este suprainaltat fata de nivelul drumului si trebuie sa sari santul ca sa ajungi la prorietate. As vrea sa stiu daca exista prevederi legale care obliga Autoritatile locale sa asigure accesul la proprietate (se impune construirea unui podet peste sant).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 18:51, 8 Iunie 2023
Buna ziua,
Podetul il construiti dumneavoastra.
Atentie, solicitati aprobarea primariei.
Multumesc
Gabriel Klein Kiritescu a scris:


Podetul il construiti dumneavoastra.
Atentie, solicitati aprobarea primariei.

Ați putea pune și baza legală a răspunsului dvs., vă rog?
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu limitrof KonstantinNT KonstantinNT Bună ziua. Rog să mă ajutați în următoarea speță: dețin un imobil în mediul rural. La est se învecinează cu drumul județean, ... (vezi toată discuția)
Exista niste reglementari legale in privinta amplasarii podetelor si santurilor de pe marginea drumurilor intr-o localitate? asanionela asanionela Buna ziua! In satul in care locuiesc parintii mei se reabiliteaza drumul, podetele si santurile. Santurile si podeturile nici nu mai existau, pentru ca nu au ... (vezi toată discuția)
Acces din drumul public pe proprietate annatello annatello Buna seara! Detin un teren intravilan intre alte proprietati, intr-o comuna. Primarul m-a informat verbal ca nu-mi asigura primaria constructia unui podet de ... (vezi toată discuția)