avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acces din drumul public pe proprietate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acces din drumul public pe proprietate

Buna seara!
Detin un teren intravilan intre alte proprietati, intr-o comuna. Primarul m-a informat verbal ca nu-mi asigura primaria constructia unui podet de acces pe proprietate din drumul public (ulita) peste santul de scurgerea apelor. Avand in vedere ca totusi vecinului i-a construit primaria acest podet in urma cu aprox. 3-4 ani si ca alte surse spun ca aceasta este obligatia primariei, va rog pe dvs. sa ma ajutati cu un raspuns pertinent si completat cu legea ce reglementeaza acest lucru, pt a sti ce am de facut.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: annatello , utilizator 22:26, 5 Septembrie 2011
cel mai in tema ar fi vecinul d-voastra
Vecinul nu este in tara, iar oamenii nu sunt oricum prea darnici cu informatiile dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta. In plus, am solicitat "un raspuns pertinent si completat cu legea ce reglementeaza acest lucru, pt a sti ce am de facut".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu limitrof KonstantinNT KonstantinNT Bună ziua. Rog să mă ajutați în următoarea speță: dețin un imobil în mediul rural. La est se învecinează cu drumul județean, ... (vezi toată discuția)
Acces din drumul comunal la proprietate Cris D. Cris D. Buna ziua. Am cumparat un teren intravilan, la care accesul se face direct din drumul comunal. De curand, Primaria localitatii a adancit santurile ce ... (vezi toată discuția)
Inundare proprietate ape pluviale ionela0607 ionela0607 In cateva cuvinte - compromiterea structurii cladirii din cauza infiltrarii apelor provenite din ploi, din topirea zapezilor, ape venite de pe propritati ... (vezi toată discuția)