avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cadrul militar care deține un PFA este obligat la ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cadrul militar care deține un PFA este obligat la plata CAS.

Cadrul militar care deține un PFA este obligat la plata CAS și CASS în condițiile în care aceste este asigurat pt sanatate la casa OPSNAJ și contribuie la casa de pensii a MApN? ANAF-ul menționează într-un ghid că persoanele fizice asigurate în sisteme proprii de asigurări sociale , nu au obligația asigurării în sistemul public de pensii potrivit legii; la cine se face referire oare în acest enunț?
Ultima modificare: Duminică, 26 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:38, 26 Septembrie 2021
persoanele fizice asigurate în sisteme proprii de asigurări sociale : cadrele militare MApN, cadrele militare ale M.I., avocatii etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Realizez venituri ca pfa cu cui; platesc cass si cas? Danlp Danlp Buna ziua. Realizez venituri ca PFA cu CUI , ca asistent in brokeraj de asigurari cod caen 6622 si totodata sunt angajat MAI ( cadru militar) . Întrebare: ... (vezi toată discuția)
Pfa... ordonanta lui boc Mihaela Elena Mihaela Elena Buna seara. Am o intrebare la care nimeni nu poate/nu stie sa-mi raspunda: si avocatii sunt inclusi in depunea pana azi (respectiv miercuri 25.08.2010) ... (vezi toată discuția)
Pensie militara agache viorel agache viorel daca am fost militar angajat pe baza de contract 14 ani si8luni beneficiez cumva de pensie militara sau ce avantaje avem ca am lucrat la fel sau mai greu decit ... (vezi toată discuția)