avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. As dori unele lămuriri legate de stagiul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. As dori unele lămuriri legate de stagiul de cotizare ...

Buna ziua. As dori unele lămuriri legate de stagiul de cotizare pentru pensia anticipat partiala. Am 32 ani si 3 luni lucrati. Am nevoie pentru stagiul complet complet de cotizare (34 ani si 4 luni) de incă 2 ani si 1 luna de contributie la pensie. Pot sa inchei un contract cu CNPP pe 2 ani si 1 luna si acesta sa fie cuprins in stagiul de cotizare. Actualmente am iesit din somaj si nu lucrez. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Conditii de pensionare Lentian Lentian Buna ziua, Sunt nascuta in data de 05.07.1961 si m-am angajat la data de 20.02.1984 si am lucrat pana in data de 28.05.2012..Am fost 1 an in somaj. De 1 an ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare draguta58 draguta58 Sunt nascut in 16.08.1956 si lucrez din 01.09.1981 pana in prezent cu 1 an somaj si 5 luni intrerupere. Am lucrat in grupa a II ade munca cu procent de 80%, 19 ... (vezi toată discuția)
Vârsta de pensionare MoraruLM MoraruLM Buna ziua, Pentru un barbat nascut in data de 04.04.1960 care a lucrat pana in prezent 32 ani si 3 luni plus 2 luni platit contributia la pensie si are in ... (vezi toată discuția)