Bună ziua,
Mă confrunt cu următoarea situație: lucrez în mediul privat și sunt conștient de faptul că am obligația de a parcurge verificările periodice de medicina muncii; întrebarea mea este dacă angajatorul are dreptul să stabilească unilateral data de consultație (temei legal, vă rog) și care sunt acțiunile pe care le poate iniția angajatorului în cazul în care data stabilită de către acesta se suprapune peste timpul de odihnă al angajatului (liber, co etc.), iar ultimul nu se prezintă la data respectivă (de asemenea, referință legală, vă rog).
Mulțumesc! :)
HG nr. 355/ 2007 cu modificarile si completarile ulterioare, privind supravegherea starii de sanatate a lucratorilor mentioneaza:
-art. 39 Lucrătorul este obligat să se prezinte la examenele medicale de supraveghere a sănătăţii la locul de muncă, conform planificării efectuate de către medicul de medicina muncii cu acordul angajatorului.
In ROI al firmei pot fi mentionate sanctiuni administrative pentru neprezentarea la examinarea medicala periodica planificata precum si alte prevederi legate de examinarea medicala periodica (altele decat prezenta obligatorie conform planificarii).
Medicina muncii
rafael1975
Sunt angajat in luna august, dar anul acesta nu am reusit sa ajung la control la data stabilita de firma. Stiam ca am posibilitatea sa fac controlul pe ... (vezi toată discuția)